Ledig stilling som jurist

Vi søker etter en omgjengelig og initiativrik jurist med interesse for finans- og kapitalmarkeder.

Du har gjerne noen års erfaring og en viss innsikt i verdipapirfondslovgivningen og/eller verdipapirhandelregelverket, men det viktigste er at du raskt setter deg inn i nye problemstillinger, er faglig nysgjerrig, og ønsker å bygge kompetanse innen feltet.

Arbeidet omfatter blant annet regelverksutvikling opp mot norske myndighetsinstanser, videreutvikling av bransjens selvregulering og service overfor våre medlemmer.

Vi tilbyr gode muligheter for faglig utvikling innenfor et spennende juridisk område, som er under stadig utvikling. For tiden er spørsmål knyttet til bærekraft særlig relevant på EU-nivå. Samarbeid med medlemsselskapene gjør at du bygger kompetanse innen relevante, praktiske problemstillinger i bransjen. Du vil også få mulighet til å delta i internasjonalt arbeid gjennom samarbeid med våre nordiske søsterorganisasjoner og den europeiske bransjeorganisasjonen for kapitalforvaltning (EFAMA).

Verdipapirfondenes forening holder til i Finansnæringens Hus sentralt i Oslo, sammen med en rekke andre bransjeorganisasjoner innenfor finanssektoren.

Vi ser etter en person som har gode muntlige og skriftlige formuleringsevner på både norsk og engelsk. Gode samarbeidsevner vektlegges. Lønn etter avtale.

Søknad og CV sendes til: bernt.zakariassen@vff.no

Se stillingsannonsen på Finn.no

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Adm. dir. Bernt S. Zakariassen (tlf. 934 19 265) og rådgiver Geir-Arne Nyborg (tlf. 916 03 523).

Søknadsfrist: 28. februar 2020

Se også www.vff.no

Om Verdipapirfondenes forening:

Verdipapirfondenes forening er en bransjeorganisasjon for forvaltningsselskaper som har konsesjon til å drive fondsforvaltning og/eller porteføljeforvaltning. Foreningen skal fremme kunnskap og interesse for sparing i verdipapirfond, ivareta medlemmenes interesser overfor myndigheter og andre interessenter, drive faglig veiledning overfor sine medlemmer, utarbeide og håndheve bransjenormer, holde seg oppdatert om internasjonal utvikling innen kapitalforvaltning, herunder være representert i relevante internasjonale fora, og utarbeide felles markedsstatistikk og analyser.